Sneaker Bb9tis Mid Kids Inf Neo Adidas nOXw80Pk
Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…
Sneaker Bb9tis Mid Kids Inf Neo Adidas nOXw80Pk

Archive

Tag: stank

ALBLASSERDAM – Het onderzoek naar de inhoud van de tank die op zaterdag 9 februari 2019 voor ernstige stankoverlast zorgde is nog niet klaar. Tijdens het stankincident heeft de Inspectie voor Leefomgeving en Transport (ILenT) monsters van de lading genomen. Deze worden door een gespecialiseerd bureau in opdracht van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid geanalyseerd. Deze analyse is van belang om vast te kunnen stellen wat er in de tank zat. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De stoffen die vrijkwamen bij het incident met een tankwagen in Alblasserdam op zaterdag 9 februari 2019 lijken geen blijvende gezondheidsschade op te leveren. Dat blijkt uit een eerste rapportage over de vrijgekomen stoffen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het RIVM heeft een analyse uitgevoerd op luchtmonsters die de brandweer nam in de buurt van de tankwagen. Het RIVM bevestigt het vermoeden dat er bij het incident thiolen (ook wel mercaptanen geheten) zijn vrijgekomen in concentraties die voor de blootgestelde bevolking geen blijvende gezondheidsschade opleveren. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De lekkage van de stof petrolad bij het bedrijf OTT Tanktransport in Alblasserdam is veroorzaakt door een te hoge temperatuur. Dat meldt OTT. Vrijdag werd geconstateerd dat de stof, die in een tank op trailer staat, zo’n dertig graden was, zo was op de meter af te lezen. De petrolad moest echter op ongeveer zeventig graden gehouden worden. In de nacht van vrijdag op zaterdag is de temperatuur opgelopen tot boven de 100 graden. Hierdoor is er overdruk in de container ontstaan, waardoor de stof in gasachtige vorm uit het voertuig wordt gespoten via een overdrukventiel en via een lekke pakking bij het mangat. De brandweer is bezig met het koelen van de tank. Dit gebeurt met water. Dit is een lastige klus, want de tank is juist goed geïsoleerd, waardoor de temperatuur niet snel daalt. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.Classico Soft Ground Puma Ground Soft Soft Puma Classico Puma Classico sdhrtQC

REGIO – Bij de Milieudienst Rijnmond (DCMR) komen dinsdag 7 februari 2017 honderden klachten binnen over een vieze lucht in de regio. Ook vanuit Alblasserdam en omgeving wordt er geklaagd over stankoverlast. “Vanaf vannacht 04.00 uur krijgt de DCMR klachten binnen vanuit een gebied tussen Dordrecht en Oostvoorne. De omschrijving is divers maar het meest wordt een rooklucht genoemd. Een eenduidige bron is nog niet gevonden. Het aantal klachten is groot en blijft oplopen,” zo laat de DCMR weten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een grote brand in Hendrik-Ido-Ambacht bleef vrijdagmiddag 29 mei 2015 niet onopgemerkt in Alblasserdam. Flinke rookwolken trokken over de rivier richting het Damdorp. Hierdoor ontstond op sommige plaatsen stankoverlast. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

4 Reacties Alblasserdam, ambacht, brand, nieuws, rook, stank

Sneaker Bb9tis Mid Kids Inf Neo Adidas nOXw80Pk

Lees Meer
Van Sandalen Tamaris®Nu Van Tot Van Sandalen Tot Tamaris®Nu Sandalen Tamaris®Nu Tot Sandalen kZTOPXiu

Brandweer rukt uit voor vieze lucht in Alblasserdam

mrt 16
Alblasserdams nieuws

ALBLASSERDAM – Een bewoonster uit de Rietgors in Alblasserdam rook maandagavond 16 maart 2015 een lucht waar zij misselijk van werd. Omdat het mogelijk om gas ging, werd de meldkamer gebeld. De brandweer kwam rond 22.45 uur met spoed ter plaatse voor een meting. Er werd wel een vieze / vreemde lucht geroken, maar er werd geen gas gemeten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

7 Reacties Sneaker Bb9tis Mid Kids Inf Neo Adidas nOXw80Pk Alblasserdam, brandweer, gaslucht, mestlucht, nieuws, rietgors, stank Lees Meer

Vans Sneaker Yt Blauw Laag Kinderen Stripe Chapman nOvNwm0y8Alblasserdammers klagen over sterke gierlucht in het dorp

sep 16
Alblasserdams nieuws

ALBLASSERDAM – Inwoners uit Alblasserdam klaagden deze week over een sterke gierlucht in het dorp. Dit gebeurde op Facebook en Twitter, maar ook via de officiële kanalen. Bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid kwamen op maandag 15 september tussen 20.30 en 22.30 uur vijftien geurklachten. Ook in de dagen ervoor regende het klachten. De wachtdienstmedewerker van OZHZ is maandag ter plaatse gaan ruiken en constateerde een duidelijke mest/giergeur. Het is hem niet gelukt om de veroorzaker te traceren. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Sneaker Bb9tis Mid Kids Inf Neo Adidas nOXw80Pk
52 Reacties Alblasserdam, gier, gierlucht, lucht, nieuws, stank, vieze lucht Lees Meer

Kapitein biedt excuses aan voor veroorzaken stank in Alblasserdam

nov 7
Alblasserdams nieuws

ALBLASSERDAM – De kapitein van de Zwitserse tanker Piz Albana heeft zijn excuses aangeboden voor het veroorzaken van een vieze, chemische lucht in onder meer Alblasserdam, Kinderdijk, Papendrecht en Zwijndrecht. Woensdag 6 november kwamen er bijna twintig geurklachten binnen bij de DCMR Milieudienst Rijnmond. Oorzaak was het ontluchten van het ruim van de over de rivier de Noord varende tanker. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

10 Reacties acrylaat, Alblasserdam, geur, Kinderdijk, nieuws, Dames Slippers Zwart Ecco Cruise 2 uPkwXTOZipapendrecht, stank, tanker Lees Meer

Ontluchtende tanker veroorzaakt doordringende stank in Alblasserdam

nov 6
Alblasserdams nieuws

ALBLASSERDAM – Een tanker op de rivier de Noord heeft woensdag 6 november een doordringende, chemische geur in Alblasserdam, Papendrecht, Kinderdijk en Zwijndrecht veroorzaakt. Bij de DCMR Milieudienst Rijnmond kwamen tot aan het begin van de avond zestien geurklachten binnen. Verder werd de brandweer naar drie verschillende adressen in het Damdorp gestuurd voor een ‘gasachtige lucht’. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

22 Reacties Alblasserdam, brandweer, geur, nieuws, stank Lees MeerSneaker Bb9tis Mid Kids Inf Neo Adidas nOXw80Pk

Stankoverlast in Alblasserdam na opspuiten van stuifbestrijder

sep 9
Alblasserdams nieuws

ALBLASSERDAM – De brandweer en de Omgevingsdienst hebben maandag 9 september onderzoek gedaan naar een ‘vreemde lucht’ ter hoogte van het Nieuwland Parc in Alblasserdam. Na enig zoeken werd op het bedrijventerrein, waar de containerterminal wordt ontwikkeld, de vermoedelijk oorzaak aangetroffen; namelijk: een net besproeide berg met zand. Op de zandberg was in de ochtend een ‘milieuvriendelijk stuifbestrijder op basis van gemodificeerd biopolymeer’ aangebracht om er voor te zorgen dat het zand niet weg zou waaien. Dit bracht, zo bleek later, een aparte, zoete geur met zich mee. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.Shop Zalando Het Damesschoenen Ontdek Online Hier DHYWE92Ieb

6 Reacties Alblasserdam, brandweer, geur, kleine beer, nieuwland parc, nieuws, stank Lees Meer

Buurt rondom Nedstaal bespreekt stankoverlast en richt buurtcommissie opHub be Bestel Heren Vergelijkamp; SneakersFashiola vN80mnOw

jul 6
Alblasserdams nieuws

ALBLASSERDAM – De bewoners van de Ruigenhil, de Dam en de Oranjestraat in Alblasserdam hebben afgelopen zaterdag een gesprek gevoerd met burgemeester Bert Blase over onder meer de stankoverlast van Nedstaal. Ook de uitstoot van fijn stof en de aanvraag voor het verwerken van asbesthoudend staalschroot werd uitvoerig besproken. Bewoners hadden ruim 130 protestbrieven ingediend bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland-Zuid (OZHZ). Behalve de ‘hinderlijkheid’ van de stank, willen bewoners weten of die geur niet slecht is voor de gezondheid. Er wordt een buurtcommissie opgericht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

35 Reacties Alblasserdam, buurtcommissie, geur, nedstaal, ozhz, stank Lees MeerSneaker Bb9tis Mid Kids Inf Neo Adidas nOXw80Pk

Staalbedrijf Nedstaal veroorzaakt stankoverlast in Alblasserdam

sep 21

ALBLASSERDAM – De afgelopen maand hebben zestien mensen een ‘geurklacht’ ingediend bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland-Zuid. Bij een westenwind was in Alblasserdam een doordringende geur te ruiken, die afkomstig was van staalverwerkingsbedrijf Nedstaal aan de Rapenburg in het Damdorp. De zestien klachten hadden betrekking op vier kalenderdagen. “Hierbij gaven enkele klagers wel aan dat men de laatste weken vaker geurhinder had ondervonden”, vertelt Laurie Dool, communicatieadviseur bij de Omgevingsdienst. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

24 Reacties Alblasserdam, milieudienst, nedstaal, nieuws, omgevingsdienst, overlast, staal, stank, zhz Lees Meer

Alblasserdammers klagen over vieze, nog onbekende lucht

dec 21
Alblasserdams nieuws

ALBLASSERDAM – Bij de meldkamer in Dordrecht zijn woensdagavond 21 december veel meldingen binnengekomen van stankoverlast. In een flink deel van de regio, waaronder Alblasserdam, werd een vieze lucht geroken, die deed denken aan gas/diesel. Omdat de oorzaak niet duidelijk was, werd er een onderzoek ingesteld door de milieudienst, in samenwerking met functionarissen en meetploegen van de brandweer. Rond 01.00 uur namen de klachten af en 01.30 uur werd de zoektocht naar de oorzaak gestaakt. Behalve vanuit Alblasserdam, werd er ook in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Hendrik-Ido-Ambacht geklaagd over de vieze lucht.

27 Reacties Alblasserdam, gaslucht, milieu, nieuws, overlast, stank Lees Meer

Lastige perenbomen in Zeelt verdwijnen definitief uit de wijk

nov 4
Alblasserdams nieuws

ALBLASSERDAM – De perenboompjes in de Zeelt en in de straten daar omheen verdwijnen definitief. Dat meldde wethouder Ad Cardon donderdagavond 3 november tijdens een bewonersbijeenkomst op het gemeentehuis. De buurtbewoners en de ouders die hun kinderen ophalen bij ’t Nokkenwiel (locatie Boerenpad) klaagden steen en been over de vallende peren. De vruchten vielen op hoofden en auto’s en waren ‘niet te eten’. Enkele weken na de val van de boom begonnen de peertjes te stinken en veroorzaakten ze gladde plekken op straat die met name voor tweewielers een gevaar opleverden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

20 Reacties AlblasserdamSneaker Bb9tis Mid Kids Inf Neo Adidas nOXw80Pk, bomen, karper, nieuws, overlast, perenbomen, rietvoorn, stank, wijkoverleg, zeelt Lees Meer
Melbourne Chique Heren Art Schoenen Lage Zwart Sneakers Y76yfgb

Klachten van stankoverlast en branderige ogen in Alblasserdam

jan 5
Alblasserdams nieuws

ALBLASSERDAM – De enorme brand woensdag bij Chemie-Pack op industrieterrein Moerdijk is onder controle, maar het sein ‘brand meester’ is nog niet gegeven. De poging om de brand met een gefaseerde ‘blusdeken’ te doven lijkt succesvol. Dat meldt Omroep Brabant om 23.45 uur. Door de blusactie is veel rook vrijgekomen, die mogelijk ook in Alblasserdam deels is neergeslagen. Op de sociale media op internet wordt door tientallen mensen geklaagd over stankoverlast in het Damdorp. “Het ruikt een hier naar verbrand plastic,” aldus een Alblasserdammer. Sommige mensen klagen over branderige ogen. Nog steeds geldt het advies voor Alblasserdam: houd ramen en deuren gesloten en schakel indien mogelijk de ventilatie uit! Als de situatie verergert, wordt alsnog het luchtalarm ingeschakeld om mensen te waarschuwen.

Stopcontact Topslt; Winkel OnlineKoop Nederland Kenzo Miseici qSzUMpVG
7 Reacties Alblasserdam, brand, gevaarlijke stoffen, luchtalarm, moerdijk, Enkellaarzen 8555 Suede Bwkiaqk Messa Due Di Suède Nero uPkZOiXTnieuws, rook, rookwolk, stank Lees Meer
 • Tiplijn

  Nieuwstip? Stuur 'm door naar 0640092253. Mailen kan ook: Bel je anoniem? Spreek dan de voicemail in.

  Sneaker Bb9tis Mid Kids Inf Neo Adidas nOXw80Pk
 • Advertentie
 • Banner

 • Recente reacties

  • A op Kritiek op SGP-voorstel over zondagssluiting Landvast; “Ronduit stuitend”
  • Hypervenomx Nike KopenBeslist Phelon nl Lage Voetbalschoenen Prijs XiuPOkZT
  • CorneliaAntonia op Kritiek op SGP-voorstel over zondagssluiting Landvast; “Ronduit stuitend”
  • G. van der Vlas. op Kritiek op SGP-voorstel over zondagssluiting Landvast; “Ronduit stuitend”
  • PGV🇱🇺 de echte! op Kritiek op SGP-voorstel over zondagssluiting Landvast; “Ronduit stuitend”
  • Pieter op Kritiek op SGP-voorstel over zondagssluiting Landvast; “Ronduit stuitend”
  • Kaat_Mossel op Anker gevonden bij Alblasserwerf; bouw van 33 woningen van start
  • John Doe op Zonnepanelen bij scouting; “Dakligging niet ideaal; wel voorbeeldfunctie”
  • Jan op 112 weer bereikbaar na urenlange storing
  • Kareltje op Anker gevonden bij Alblasserwerf; bouw van 33 woningen van start
  • Karin op Anker gevonden bij Alblasserwerf; bouw van 33 woningen van start
 • Kalender

  Dsquared2 551 Bumpy Bumpy Sneaker Dsquared2 RL3qA5j4
  juni 2019
  Z M D W D V Z
  « mei  
  1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30
  Sneaker Bb9tis Mid Kids Inf Neo Adidas nOXw80Pk
 • Banner

 • Laatste tien reacties

  • A op Kritiek op SGP-voorstel over zondagssluiting Landvast; “Ronduit stuitend”
  • CorneliaAntonia op Kritiek op SGP-voorstel over zondagssluiting Landvast; “Ronduit stuitend”
  • G. van der Vlas. op Kritiek op SGP-voorstel over zondagssluiting Landvast; “Ronduit stuitend”
  • PGV🇱🇺 de echte! op Kritiek op SGP-voorstel over zondagssluiting Landvast; “Ronduit stuitend”
  • Pieter op Kritiek op SGP-voorstel over zondagssluiting Landvast; “Ronduit stuitend”
  • Kaat_Mossel op Anker gevonden bij Alblasserwerf; bouw van 33 woningen van start
  • John Doe op Zonnepanelen bij scouting; “Dakligging niet ideaal; wel voorbeeldfunctie”
  • Jan op 112 weer bereikbaar na urenlange storing
  • Kareltje op Anker gevonden bij Alblasserwerf; bouw van 33 woningen van start
  • Karin op Anker gevonden bij Alblasserwerf; bouw van 33 woningen van start
 • Sneaker Bb9tis Mid Kids Inf Neo Adidas nOXw80Pk
Copyright © 2019 Alblasserdamsnieuws.nl De gegevens die u op deze site achterlaat, kunnen altijd, zonder toestemming worden gebruikt. Overname van foto's / teksten van deze website is zonder toestemming niet toegestaan. top