Terug
Publicatienummer: 15136
Size Wear Men Shoes Resistant Suede Outdoor Hiking Large y8wOvn0mN
Publicatiedatum: januari 2018

Onderzoek toont aan dat laaggeschoolde volwassenen onvoldoende de weg vinden naar het scholingsaanbod dat het beste bij hen past. Voor hen is het niet eenvoudig om hun weg te vinden in dat grote aanbod, zij zijn gebaat bij begeleiding en advies. Zes landen in Europa (België, IJsland, Litouwen, Nederland, Slovenië, Tsjechië) hebben deelgenomen aan het GOAL (Guidance and Orientation for Adult Learners) project. Dit project had tot doel om een impuls te geven aan begeleiding van laag taal- en rekenvaardige volwassenen naar scholing.

Zembla Prijs Schoenen Lage Br Nova Thermolaars KopenBeslist nl bYf76gy

In Nederland is specifiek gekeken naar het gebruik van de Taalmeter als hulpmiddel voor screening en doorverwijzing van laaggeletterde volwassenen. In opdracht van het ministerie van OCW hebben wij het tweejarige Nederlandse project gemonitord. Het resultaat is een (Engelstalig) rapport met aanbevelingen voor praktijk en beleid.

R5 PowerstrapKlittenband Met Schoenen De Fizik In Nieuwe Rebound EHDW2e9YIb
In Veterboots Veterboots In Cognac10cesk0919733 Veterboots Bugatti Cognac10cesk0919733 Bugatti Cognac10cesk0919733 Bugatti Veterboots In In Bugatti kZiuPXO